Kotitreenivideot

Parhaat kotitreenit, kehonpainotreenit ja kaikki mitä tarvitset saadaksesi tuloksia kotona treenaamalla.

Tästä Kotitreeniklubin uudelle Youtube-kanavalle!

Paina PLAY ja treenaa mukana

Joskus keho kaipaa tehoprässin sijaan lempeää ja palauttavaa liikettä. Tässä rauhallisessa avaavassa treenissä avataan turvallisin ja tehokkain liikkein kropan jumisimmat lihakset. Takaamme hyvän olon treenin tehtyäsi!

Reisi-vatsa-pakara -painoitteinen kotitreeni

Tässä treenissä mennään eikä meinata ja et tarvitse aikaa kuin vain hetken ja saat poltteen pakaroihin sekä reisiin!

Pyramiditreeni koostuu neljästä eri pyramidista, jonka ympärillä Kotitreeniklubi-valmentaja Tiina ohjaa sinulle kroppaa lämmittävät ja palauttavat verryttelyharjoitukset. Kuormitetaan kunnolla aina yksi lihasryhmä kerrallaan yhden 5 minuuttia kestävän pyramidin ajan.

Onko sulla ollut pidempi tauko treeneistä tai et ole ikinä kokeillut HIIT-tyylistä harjoittelua? Testaa tätä matalan kynnyksen treeniä kotona. Tässä treenissä ei ole hyppyjä tai punnerruksia!

Tämä HIIT-treeni sopii aloittelijoille sekä jo edistyneemmille treenaajille. Treenissä voit valita hieman helpomman tai haastavamman liikkeen. Rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan treeniä valmentajamme Sanna Laitisen tahdissa!

Tämä kotitreeni on mahtava kokokehon kotitreeni aloittelijalle!

Se on vähän pienemmillä sykevaihteluilla, mutta kehon suuria lihasryhmiä huomioiden – kuormitetaan siis koko paketti kerralla, poltetaan enemmän energiaa ja aktivoidaan mahdollisimman monta lihassolua!