Kotitreeniklubin valmentajat

Tutustu Klubin valmentajiin

Olemme liikunta-alan ammattilaisia

Ja rakastamme kehittää sinulle mahtavia kotitreenejä!

Saat tueksesi valmentajat, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus ohjaamisesta sekä treenien suunnittelusta. Jokaisella valmentajalla on omia vahvuuksia ja näin treenit pysyvät monipuolisina. 

Ohjaamme sinut kohti tavoitteitasi

Valmentajamme

Sanna Laitinen
Personal Trainer, Mind Coach, Äitiysliikuntavalmentaja

Sanna on työskennellyt verkkovalmennusten parissa jo liki kymmenen vuotta. Liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksiltaan Sanna on personal trainer, mind coach sekä sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja, ja kouluttautuu jatkuvasti lisää. Valmentajana Sanna on armollisuutta peräänkuuluttava mutta jämäkkä, ja hänelle on erityisen tärkeää että koet saavasi valmennusta ihmiseltä ihmiselle.

Tiina Pesonen
Liikunnanohjaaja AMK, YAMK,
Ammattivalmentaja

Tiina toimii ammattivalmentajana urheilijoiden parissa niin laji- kuin fysiikkapuolella. Urheilu ja liikunta on Tiinalle elämäntapa ja oma urheilutausta löytyykin muodostelmaluistelun MM tasolta. Tiina haluaa ohjatessaan välittää liikunnan tuomaa iloa ja hyvinvointia, sekä antaa ihmisille työkaluja oma toiminnallisuuden kehittämiseen.

Annina Vainio
Personal trainer ja painonoston koulutettu ohjaaja

Anni on personal trainer sekä paljon toiminnallista liikuntaa ohjannut valmentaja. Monipuolisen liikunta- ja urheilutaustan omaavan Annin tavoitteena valmentajana on luoda turvallinen ympäristö oppia ja oivaltaa perusasioita liikkeestä sekä terveyden muista tärkeistä peruspilareista.

Marjo Pietilä
Liikunta-alan yrittäjä, Koulutettu Juoksuvalmentaja, Voimavalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer

Marjo on työskennellyt liikunta-alan muuttuvassa maailmassa yli vuosikymmenen ajan. Valmentajan työssä Marjo on nähnyt konkreettisesti sen, miten tärkeä rooli liikunnalla on hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Monipuolisen juoksu- ja yleisurheilutaustan omaavalle Marjolle on tärkeää auttaa sinua löytämään säännöllisen liikunnan osaksi arkea, parantamaan suorituskykyä ja terveyttä.

Reetta Vähä-Ruka
Terveystieteet (yliopisto), Personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja, Psyykkinen valmentaja (opinnot menossa)

Reetta on toiminut liikunta-alalla jo yli 15 vuotta, josta valmentajana 12 vuotta. Liikunta-alan opintoihin on kuulunut terveystieteiden lisäksi liikuntalääketieteen sekä neurologian opintoja sekä useita muita liikunta- ja terveysalan sekä psyykkisen valmennuksen kursseja. Reetta tuo Klubiin mukaan koko oman ammattitaitonsa, kokemuksensa sekä tsemppaamisensa sinun tueksesi, jotta sinäkin löydät liikunnan ilon ja jaksat arjessa paremmin.

Miia Säilä
Personal trainer, liikuntaneuvoja

Miia on liikunnan ammattitutkinnon opiskellut personal trainer, entinen kilpaurheilija, jolle urheilu ja liikunta on intohimo. Miialle on tärkeää kohdata valmennettavat yksilöinä omien tavoitteidensa ja lähtökohtiensa kanssa, ja tärkeinä asioina Miia nostaa esiin myös terveellisen ja puhtaan ravinnon, mielen ja kehon kokonaisvaltaisen tasapainon osana hyvinvointia.