HIIHTOLOMA KAMPANJA

Hinta 69€ (norm. 129€) 

voimassa su 03.03. klo 23:59 asti!

PÄIVÄÄ

TUNTIA

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Haasteen voi maksaa myös liikuntaeduilla

Katso esittelyvideo!

30

4

100+

100+

uniikkia treeniä viikossa

minuuttia kestää yksi treeni

erilaista treeniä 6 kuukauden aikana 

terveellistä ja herkullista reseptiä

Polta rasvaa treenaamalla vain 30 min 4 kertaa viikossa.

Ohjatut täyspitkät treenit

Just sopiva

Edullinen hinta

Yhdellä kertamaksulla saat puolen vuoden treenit (yli 100kpl täyspitkää treeniä). Lisäksi saat rasvanpolttoa tukevan ruokavalion ja terveellisiä reseptejä!

Asiakkailta saadun palautteen mukaan Klubin treenimäärä ja treenien kesto on juuri sellainen, mikä helposti mahtuu aina arkeen ja soveltuu loistavasti lapsiperheeseen.

Jokainen treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan mukana täyspitkien videoiden tahdissa. 5min alkulämpö 

+20min lihaskuntotreeni 

+5min loppuverryttely.

HINTA 69 € (norm. 129€)PUOLEN VUODEN TREENEISTÄ!

"Fiilis, kun ois oma PT kotitelkkarissa! ❤️"

– Minna, Klubin asiakas

Mitä asiakkaat sanovat Klubista?

”Pidän kovasti kokopitkistä videoista, ne erottaa Klubin muista!”

"Tämä on eka valmennus jota olen vieläkin jaksanut jatkaa"

"Klubissa vallitsee positiivinen asenne ja siellä ei kiristellä hampaita"

"Siellä muistutetaan myös, että herkuttelu silloin tällöin on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse potea niin kovaa morkkista, vaan on tärkeämpää muistaa huolehtia että kokonaisuus on kunnossa.”

"Treenien vaihtelu on yllättänyt minut positiivisesti ja ehdottomasti auttaa pitämään yllä mielenkiintoa ja motivaatiota. ne keskittyvät juuri niihin tyypillisiin kehon "ongelma-alueisiin."

"Tykkään että treenit tulee säännöllisesti ja on helppo treenata, kun tekee vain mitä sanotaan! Rahoilleen saa todellakin vastinetta.”

Heli

Kotitreeniklubin jäsen

Emilia

Kotitreeniklubin jäsen

Mari

Kotitreeniklubin jäsen

"Mukavaa olla osana tätä porukkaa ja tää klubiin osallistuminen on mun oma harrastus. Nämä lyhyet treenit sopivat niin hyvin omaan elämään, aamusta oma-aika tehden nää treenit ja aika ei ole perheeltä pois. 


Oon ollut ilman sokeria ja runsasrasvaisia syötäviä tään ajan, enkä enää kaipaa niitä. Joskus jos haluaa herkkuja teen itse jotain, jossa esim. makeus tulee taateleista. Tiedän että kohtuudella saisi herkkuja syödä, mut mun tie on tämä ja tää toimii mulla näin. Perheeltä en herkkutteluja kiellä ja samaa ruokaa syödään pääsääntöisesti.


Tää kaikki tuntuu niin hyvältä, en koe jääväni mistään paitsi. Liikkuminen on parasta stressin purkamista, jaksaminen terveellisen ja monipuolisen ravinnon säännöllisen ateriarytmin ansiosta parantunut aivan uskomattoman paljon ja unen laatu parantunut ja vakiintunut siihen 7-8 tuntiin yössä.


Vaaka pysynyt jonkin aikaa samalla lukemalla, kuvien välissä vain noin - 14 kg, silti kroppa edelleen kiinteytyy, sen huomaa vaatteista ja mittanauhaa käyttämällä. Kuvien ottaminen helpottaa, kun tuntuu, että kaikki junnaa paikallaan.


Välillä mietin, miksi muutoksen tekeminen on jäänyt näin pitkälle. Itsenäisesti olen saanut aiemmin painoa pudotettua, mutta sit ne on tullut takaisin, ilman Tikiksen ohjeita en ois varmaan saanut tälläistä muutosta aikaan."

Lue Katjan tarina:

Mitä tuloksia voit odottaa?

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia:

”En keksi mitään parempaa tapaa käyttää rahaa omaan hyvinvointiin kuin Kotitreeniklubi!"

"Olin elämäni surkeimassa kunnossa ja loppu vuodesta täyttämässä vasta 30. Oma peilikuva ei miellyttänyt ja olo oli kamala samalla koko ajan tiedostaen, että näin ei voi jatkua enää. Näin silloin mainoksen Kotitreeniklubista ja päätin, että nyt tai ei koskaan on aika ottaa elämään uusi suunta.


Muutaman kuukauden mukana remmissä ja vaaka näyttää reilu 20 kiloa vähemmän. Tärkeintä ei ole ollut ne lukemat vaan se, että olen saanut elämäni oikeasti takaisin, nukun hyvin, syön hyvin ja ennen kaikkea jaksan hurjasti paremmin. Teidän avulla olen löytänyt liikunnan ilon taas ja välttänyt todennäköisesti piankin edessä olleet terveydelliset haasteet.”


-Maija, Kotitreeniklubin asiakas

”Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!"

”Kotitreeniklubi tuonut elämänmuutokseen jatkuvuutta ja pysyvyyttä. Aiempien lyhyiden jaksojen sijaan ohjeet ovat nyt läsnä arjessa koko ajan ja liikunnastakin on tullut tapa, jota ilman ei osaa olla.


Suosittelen Klubia kaikille, joilla kynnys liikuntaan on noussut korkeaksi ja lorvikatarri on vienyt sohvaperunaksi. Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita!”


-Saara, Kotitreeniklubin asiakas

”Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa."

”Koronakevään jälkeen oli minulla jäänyt herkkuputki pahasti päällä. Syyskuun loppupuolella havahduin siihen että sokeririippuvuudesta oli päästävä eroon. Lopetin kaiken lisätyn sokerin syömisen, mutta kuukauden aikana ei kuitenkaan näkynyt tulosta vaalla. Sitten tuli FBssä vastaan Kotitreeniklubin mainos ja ajattelin että nyt täytyy liittyä koska tiesin että teidän ruokavaliolla olin aikaisemmin onnistunut. Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa. Kuukauden aikana vyötärö ja reidet kaveni merkittävästi ja painokin laski vajaa 4kg. En tehnyt kaikkia treenejä, mutta olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen!”


-Sara, Kotitreeniklubin asiakas

Lisää muodonmuutoksia:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

TÄMÄN TAKIA KOTITREENIKLUBIN METODI TOIMII:

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

01

HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

02

RASVANPOLTTOA TUKEVA RUOKAVALIO

Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

03

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

KENELLE KOTITREENIKLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, mutta vähään aikaa vievää tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta, mutta saat itse määritellä kellonajan treenille.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

MITÄ KOTITREENIKLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Lihaskuntotreenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. Joka treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään kehoa palauttava harjoitus. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €).


✅ Reseptipankki (Arvo 120 €).


✅ Klubin valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €).

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

Sinulle tämä koko paketti maksaa

nyt vain 69 €.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Klubin ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

✅ Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa.

✅ Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saat myös tekniikkavinkkejä.

✅ Treenit sisältävät alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. 

 Tässä Klubilaisten palautteita treeneistä:

”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"

”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”

”Nämä tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen. Olen ohjeillanne päässyt lähes tavoitteeseeni, painoa on tippunut noin 8kg. ”

VALMENTAJAT

OHJAAMME SINUT KOHTI TAVOITTEITASI

Sanna LaitinenPersonal Trainer, Mind Coach, Äitiysliikuntavalmentaja

Tiina PesonenLiikunnanohjaaja AMK, YAMK, Ammattivalmentaja

Annina VainioPersonal TrainerPainonoston ohjaaja

Tiina toimii ammattivalmentajana urheilijoiden parissa niin laji- kuin fysiikkapuolella. Urheilu ja liikunta on Tiinalle elämäntapa ja oma urheilutausta löytyykin muodostelmaluistelun MM tasolta. Tiina haluaa ohjatessaan välittää liikunnan tuomaa iloa ja hyvinvointia, sekä antaa ihmisille työkaluja oma toiminnallisuuden kehittämiseen.

Anni on personal trainer sekä paljon toiminnallista liikuntaa ohjannut valmentaja. Monipuolisen liikunta- ja urheilutaustan omaavan Annin tavoitteena valmentajana on luoda turvallinen ympäristö oppia ja oivaltaa perusasioita liikkeestä sekä terveyden muista tärkeistä peruspilareista.

Sanna on työskennellyt verkkovalmennusten parissa jo liki 10 vuotta. Liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksiltaan Sanna on personal trainer, mind coach sekä sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja. Valmentajana Sanna on armollisuutta peräänkuuluttava mutta jämäkkä, ja hänelle on erityisen tärkeää että koet saavasi valmennusta ihmiseltä ihmiselle.

Marjo PietiläLiikunta-alan yrittäjä, Koulutettu Juoksuvalmentaja, Voimavalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer

Reetta Vähä-RukaTerveystieteet (yliopisto), Personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja, Psyykkinen valmentaja (opinnot menossa)

Miia SäiläPersonal trainer, liikuntaneuvoja

Marjo on työskennellyt liikunta-alan muuttuvassa maailmassa yli vuosikymmenen ajan. Valmentajan työssä Marjo on nähnyt konkreettisesti sen, miten tärkeä rooli liikunnalla on hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Monipuolisen juoksu- ja yleisurheilutaustan omaavalle Marjolle on tärkeää auttaa sinua löytämään säännöllisen liikunnan osaksi arkea, parantamaan suorituskykyä ja terveyttä.

Miia on liikunnan ammattitutkinnon opiskellut personal trainer, entinen kilpaurheilija, jolle urheilu ja liikunta on intohimo. Miialle on tärkeää kohdata valmennettavat yksilöinä omien tavoitteidensa ja lähtökohtiensa kanssa, ja tärkeinä asioina Miia nostaa esiin myös terveellisen ja puhtaan ravinnon, mielen ja kehon kokonaisvaltaisen tasapainon osana hyvinvointia.

Reetta on toiminut liikunta-alalla jo yli 15 vuotta, josta valmentajana 12 vuotta. Liikunta-alan opintoihin on kuulunut terveystieteiden lisäksi liikuntalääketieteen sekä neurologian opintoja sekä useita muita liikunta- ja terveysalan sekä psyykkisen valmennuksen kursseja. Reetta tuo Klubiin mukaan koko oman ammattitaitonsa, kokemuksensa sekä tsemppaamisensa sinun tueksesi, jotta sinäkin löydät liikunnan ilon ja jaksat arjessa paremmin.

MILLAINEN ON KLUBIN RUOKAVALIO?

✅ Klubin ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Klubin resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja Klubin ruokavaliosta ja resepteistä:


"Reseptit ovat loistavia, ja kerrankin sain konkreettisen ohjeen siitä, miten ruokaa pitää laskea (kämmenohje). Kasviksia ja marjoja on tullut rutkasti lisättyä niin omaan kuin lastenkin ruokavalioon ja sisäistettyä monta asiaa niiden käytöstä, terveellisyydestä, sokerin vähentämisestä jne."”Ruokavalio on huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppeleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


RESEPTIPANKKI

✅ Klubin resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

HIIHTOLOMA KAMPANJA

Hinta 69€ (norm. 129€) 

voimassa su 03.03. klo 23:59 asti!

PÄIVÄÄ

TUNTIA

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Kotitreeniklubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.*


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

*Huomioithan, että valmennuksen tyytyväisyystakuu ei ole voimassa liikuntaedulla maksettaessa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten Kotitreeniklubi toimii?

Kotitreeniklubi on 6 kuukautta kestävä valmennus, jossa saat 4 kertaa viikossa uuden treenin. Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain ja aloittaa treenit samantien!

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Minkälainen Kotitreeniklubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

Millaisia treenejä on luvassa?

Kotitreeniklubissa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20-30 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.


Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.