Vain 30 min kotitreeneillä näkyviä tuloksia!

Polta rasvaa treenaamalla vain 30 min 4 kertaa viikossa.

Ohjatut täyspitkät treenit

Just sopiva

Edullinen hinta

Vain 14.95-29,90€ kuukaudessa paketista riippuen. Yksilövalmennuksena maksaisit samasta paketista 698 € / kk

Asiakkailta saadun palautteen mukaan Klubin treenimäärä ja treenien kesto on juuri sellainen, mikä helposti mahtuu aina arkeen ja soveltuu loistavasti lapsiperheeseen.

Jokainen treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. 5min alkulämpö 

+20min lihaskuntotreeni 

+5min loppuverryttely.

30

4

16

100+

uniikkia treeniä viikossa

minuuttia kestää yksi treeni

erilaista treeniä kuukauden aikana 

terveellistä ja herkullista reseptiä

Valitse sinulle sopivin paketti

12 kuukautta

3 kuukautta

1 kuukausi

Kuukausi

Kuukausi

14,95 €

24,90 €

29,90 €

/ kk 

/ kk

/ kk

Vuoden maksu kerralla

3 kuukauden maksu kerralla

Kuukausimaksu

✔️  Hanki kotitreenit loppuvuodeksi ja säästä samalla!

✔️  Yhteensä vain 74,70 €. 

(Normaalihinta 89,70 €)

SÄÄSTÄT 15 €!

✔️  Täydellinen kickstart treenien aloittamiseen!

✔️  Alle euron päivässä kiinteydyt ja saat paremman olon!

✔️  Tee treenaamisesta tapa ja saavuta omat tavoitteet!

✔️  Yhteensä vain 179,40 €. (Normaalihinta 358,80 €) 

SÄÄSTÄT 179,40 € (-50%)!

Aloita treenit saman tien!

*12 kk &  3kk paketit saatavilla tällä hetkellä vain uusille asiakkaille!

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

"Fiilis, kun ois oma PT kotitelkkarissa! ❤️"

– Minna, Klubin asiakas

Mitä asiakkaat sanovat Klubista?

”Pidän kovasti kokopitkistä videoista, ne erottaa Klubin muista!”

"Tämä on eka valmennus jota olen vieläkin jaksanut jatkaa"

"Klubissa vallitsee positiivinen asenne ja siellä ei kiristellä hampaita"

"Tykkään että treenit tulee säännöllisesti ja ne on näkyvissä vaan 48h, joten ainakin minun tulee tehtyä jokainen treeni! Rahoilleen saa todellakin vastinetta.”

"Siellä muistutetaan myös, että herkuttelu silloin tällöin on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse potea niin kovaa morkkista, vaan on tärkeämpää muistaa huolehtia että kokonaisuus on kunnossa.”

"Treenien vaihtelu on yllättänyt minut positiivisesti ja ehdottomasti auttaa pitämään yllä mielenkiintoa ja motivaatiota. ne keskittyvät juuri niihin tyypillisiin kehon "ongelma-alueisiin."

Heli

Kotitreeniklubin jäsen

Emilia

Kotitreeniklubin jäsen

Mari

Kotitreeniklubin jäsen

Lue Klubin jäsenen Katjan tarina:

"Mukavaa olla osana tätä porukkaa ja tää klubiin osallistuminen on mun oma harrastus. Nämä lyhyet treenit sopivat niin hyvin omaan elämään, aamusta oma-aika tehden nää treenit ja aika ei ole perheeltä pois. 


Oon ollut ilman sokeria ja runsasrasvaisia syötäviä tään ajan, enkä enää kaipaa niitä. Joskus jos haluaa herkkuja teen itse jotain, jossa esim. makeus tulee taateleista. Tiedän että kohtuudella saisi herkkuja syödä, mut mun tie on tämä ja tää toimii mulla näin. Perheeltä en herkkutteluja kiellä ja samaa ruokaa syödään pääsääntöisesti.


Tää kaikki tuntuu niin hyvältä, en koe jääväni mistään paitsi. Liikkuminen on parasta stressin purkamista, jaksaminen terveellisen ja monipuolisen ravinnon säännöllisen ateriarytmin ansiosta parantunut aivan uskomattoman paljon ja unen laatu parantunut ja vakiintunut siihen 7-8 tuntiin yössä.


Vaaka pysynyt jonkin aikaa samalla lukemalla, kuvien välissä vain noin - 14 kg, silti kroppa edelleen kiinteytyy, sen huomaa vaatteista ja mittanauhaa käyttämällä. Kuvien ottaminen helpottaa, kun tuntuu, että kaikki junnaa paikallaan.


Välillä mietin, miksi muutoksen tekeminen on jäänyt näin pitkälle. Itsenäisesti olen saanut aiemmin painoa pudotettua, mutta sit ne on tullut takaisin, ilman Tikiksen ohjeita en ois varmaan saanut tälläistä muutosta aikaan."

Mitä tuloksia voit odottaa?

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia:

”En keksi mitään parempaa tapaa käyttää itseensä 30 euroa kuin Kotitreeniklubi!"

"Olin elämäni surkeimassa kunnossa ja loppu vuodesta täyttämässä vasta 30. Oma peilikuva ei miellyttänyt ja olo oli kamala samalla koko ajan tiedostaen, että näin ei voi jatkua enää. Näin silloin mainoksen Kotitreeniklubista ja päätin, että nyt tai ei koskaan on aika ottaa elämään uusi suunta.


Muutaman kuukauden mukana remmissä ja vaaka näyttää reilu 20 kiloa vähemmän. Tärkeintä ei ole ollut ne lukemat vaan se, että olen saanut elämäni oikeasti takaisin, nukun hyvin, syön hyvin ja ennen kaikkea jaksan hurjasti paremmin. Teidän avulla olen löytänyt liikunnan ilon taas ja välttänyt todennäköisesti piankin edessä olleet terveydelliset haasteet.”


-Maija, Kotitreeniklubin jäsen

”Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!"

”Kotitreeniklubi tuonut elämänmuutokseen jatkuvuutta ja pysyvyyttä. Aiempien kuukauden jaksojen sijaan ohjeet ovat nyt läsnä arjessa koko ajan ja liikunnastakin on tullut tapa, jota ilman ei osaa olla.


Suosittelen Kotitreeniklubia kaikille, joilla kynnys liikuntaan on noussut korkeaksi ja lorvikatarri on vienyt sohvaperunaksi. Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!”


-Saara, Kotitreeniklubin jäsen

”Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa."

”Koronakevään jälkeen oli minulla jäänyt herkkuputki pahasti päällä. Syyskuun loppupuolella havahduin siihen että sokeririippuvuudesta oli päästävä eroon. Lopetin kaiken lisätyn sokerin syömisen, mutta kuukauden aikana ei kuitenkaan näkynyt tulosta vaalla. Sitten tuli FBssä vastaan Kotitreeniklubin mainos ja ajattelin että nyt täytyy liittyä koska tiesin että teidän ruokavaliolla olin aikaisemmin onnistunut. Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa. Kuukauden aikana vyötärö ja reidet kaveni merkittävästi ja painokin laski vajaa 4kg. En tehnyt kaikkia treenejä, mutta olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen!”


-Sara, Kotitreeniklubin jäsen

Lisää muodonmuutoksia:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

TÄMÄN TAKIA KOTITREENIKLUBIN METODI TOIMII:

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

01

HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

02

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

Treenien näkyminen vain 48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

03

RASVANPOLTTOA TUKEVA RUOKAVALIO

Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

04

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

KENELLE KOTITREENIKLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, mutta vähään aikaa vievää tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta, mutta saat itse määritellä kellonajan treenille.


✅ Haluat kuulua tsemppaavaan porukkaan, jolla on samankaltaiset tavoitteet. Tieto siitä, että treenaa samaan aikaan muiden kanssa antaa jännää potkua omaankin tekemiseen! Myös porukan tuoma positiivinen "paine" auttaa pysymään ruodussa.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

MITÄ KOTITREENIKLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Lihaskuntotreenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. Joka treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään kehoa palauttava harjoitus. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €).


✅ Reseptipankki (Arvo 120 €).


✅ Klubin valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €).

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

Sinulle tämä koko paketti maksaa

14,95-29,90 € / kk.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Klubin ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

✅ Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa.

✅ Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saat myös tekniikkavinkkejä.

✅ Treenit sisältävät alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. 

 Tässä Klubilaisten palautteita treeneistä:

”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"

”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen 48h saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”

”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”

”Nämä tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen. Olen ohjeillanne päässyt lähes tavoitteeseeni, painoa on tippunut noin 8kg. ”

VALMENTAJAT

OHJAAMME SINUT KOHTI TAVOITTEITASI

Sanna LaitinenPersonal Trainer, Mind Coach, Äitiysliikuntavalmentaja

Tiina PesonenLiikunnanohjaaja AMK, YAMK, Ammattivalmentaja

Annina VainioPersonal TrainerPainonoston ohjaaja

Tiina toimii ammattivalmentajana urheilijoiden parissa niin laji- kuin fysiikkapuolella. Urheilu ja liikunta on Tiinalle elämäntapa. Tiina haluaa ohjatessaan välittää liikunnan tuomaa iloa ja hyvinvointia, sekä antaa ihmisille työkaluja oman toiminnallisuuden kehittämiseen.

Anni on personal trainer sekä paljon toiminnallista liikuntaa ohjannut valmentaja. Monipuolisen liikunta- ja urheilutaustan omaavan Annin tavoitteena valmentajana on luoda turvallinen ympäristö oppia ja oivaltaa perusasioita liikkeestä sekä terveyden muista tärkeistä peruspilareista.

Sanna on työskennellyt verkkovalmennusten parissa jo liki 10 vuotta. Liikunta- ja hyvinvointialan koulutuksiltaan Sanna on personal trainer, mind coach sekä sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja. Valmentajana Sanna on armollisuutta peräänkuuluttava mutta jämäkkä, ja hänelle on erityisen tärkeää että koet saavasi valmennusta ihmiseltä ihmiselle.

Marjo PietiläPersonal Trainer, Mind Coach, Äitiysliikuntavalmentaja

Reetta Vähä-RukaTerveystieteiden maisteri, Personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja, psyykkinen valmentaja

Miia SäiläPersonal trainer, liikuntaneuvoja

Marjo on työskennellyt liikunta-alan muuttuvassa maailmassa yli vuosikymmenen ajan. Valmentajan työssä Marjo on nähnyt konkreettisesti sen, miten tärkeä rooli liikunnalla on hyvinvoinnin edistämiseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Monipuolisen juoksu- ja yleisurheilutaustan omaavalle Marjolle on tärkeää auttaa sinua löytämään säännöllisen liikunnan osaksi arkea, parantamaan suorituskykyä ja terveyttä.

Miia on liikunnan ammattitutkinnon opiskellut personal trainer, entinen kilpaurheilija, jolle urheilu ja liikunta on intohimo. Miialle on tärkeää kohdata valmennettavat yksilöinä omien tavoitteidensa ja lähtökohtiensa kanssa, ja tärkeinä asioina Miia nostaa esiin myös terveellisen ja puhtaan ravinnon, mielen ja kehon kokonaisvaltaisen tasapainon osana hyvinvointia.

Reetta on toiminut liikunta-alalla jo yli 15 vuotta, josta valmentajana 12 vuotta. Liikunta-alan opintoihin on kuulunut liikuntalääketieteen sekä neurologian opintoja sekä useita muita liikunta- ja terveysalan sekä psyykkisen valmennuksen kursseja. Reetta tuo Klubiin mukaan koko oman ammattitaitonsa, kokemuksensa sekä tsemppaamisensa sinun tueksesi, jotta sinäkin löydät liikunnan ilon ja jaksat arjessa paremmin.

Katso Kotitreeniklubin treeneistä lyhyt teaser!

MILLAINEN ON KLUBIN RUOKAVALIO?

✅ Klubin ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Klubin resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja Klubin ruokavaliosta ja resepteistä:


"Reseptit ovat loistavia, ja kerrankin sain konkreettisen ohjeen siitä, miten ruokaa pitää laskea (kämmenohje). Kasviksia ja marjoja on tullut rutkasti lisättyä niin omaan kuin lastenkin ruokavalioon ja sisäistettyä monta asiaa niiden käytöstä, terveellisyydestä, sokerin vähentämisestä jne."”Ruokavalio on huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppeleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


RESEPTIPANKKI

Kotitreeniklubin kehutut reseptit on viety uudelle tasolle, sillä suurin osa resepteistä esitellään videolla. 


✅ Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullisen ja tavoitteitasi tukevan aterian käden käänteessä!  


✅ Klubin resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

KOTITREENIKLUBI YHTEISÖ

Kotitreeniklubiin kuuluu oma Facebook-ryhmä, jossa saat osaksesi muiden jäseneiden tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Klubissa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


”Älyttömän hyvä tsemppihenki niin valmentajien ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Klubin tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”

Valitse sinulle sopivin paketti

12 kuukautta

3 kuukautta

1 kuukausi

Kuukausi

Kuukausi

14,95 €

24,90 €

29,90 €

/ kk 

/ kk

/ kk

Vuoden maksu kerralla

3 kuukauden maksu kerralla

Kuukausimaksu

✔️  Hanki kotitreenit loppuvuodeksi ja säästä samalla!

✔️  Yhteensä vain 74,70 €. 

(Normaalihinta 89,70 €)

SÄÄSTÄT 15 €!

✔️  Täydellinen kickstart treenien aloittamiseen

✔️  Alle euron päivässä kiinteydyt ja saat paremman olon!

✔️  Tee treenaamisesta tapa ja saavuta omat tavoitteet!

✔️  Yhteensä vain 179,40 €. (Normaalihinta 358,80 €) 

SÄÄSTÄT 179,40 € (-50%)!

Aloita treenit saman tien!

*12 kk &  3kk paketit saatavilla tällä hetkellä vain uusille asiakkaille!

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Kotitreeniklubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

Miten Kotitreeniklubi toimii?

Kotitreeniklubi pyörii jatkuvasti, jolla pyritään saamaan sinulle loistavia tuloksia säännöllisellä harjoittelulla. Saat siis tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain. Treenit ilmestyvät valmennusalustalle ja Facebook-ryhmään 4 kertaa viikossa.

Tarvitsenko Facebook-tilin?

Kotitreeniklubin Facebook-ryhmä on tärkeä osa valmennusta ja siksi ryhmään liittyminen on vahvasti suositeltavaa. Kuten tiedät, ryhmässä kaikki on helpompaa.

Minulla tulee jäsenyyden aikana loma- tai työmatka. Kannattaako minun osallistua?

Kannattaa. Matkat, sairastelut ja muut yllättävät tilanteet kuuluvat elämään. Kun opit miten toteuttaa aktiviista ja terveellistä elämäntyyliä paikasta riippumatta, et edes ajattele sitä esteenä. Treenit voi toteuttaa niin hotellihuoneessa kuin mökilläkin ja ruokavalion noudattaminen on helppoa missä vain! Päästä irti dieettiajattelusta ja luota uuteen elämäntapaasi, jota voit jatkaa loppuelämän.

Mitkä maksutavat käyvät?

Jäsenyyden voi maksaa pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit Visa ja MasterCard (debit/credit). 


Jos sinulla on käytössä Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja haluat, että veloitus lähtee pankkitililtäsi (eikä luotolta), näppäile kortin kääntöpuolen alareunasta löytyvä korttinumero ja sen perästä löytyvä turvakoodi. 


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Mitä jos olen aikaisemmin ollut Kotitreeniklubin asiakas??

Jos olet joskus jo ollut mukana Kotitreeniklubissa, kirjautuminen tapahtuu kirjautumissivulta vanhoilla tunnuksillasi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata sen kirjautumissivulta kohdasta ”Unohditko salasanasi?” Tästä kirjautumissivulle.


RAVINTO

Minkälainen Kotitreeniklubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

TREENI

Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä! Treenit on kuitenkin suunniteltu siten, että harjoitella voi hyvin, vaikka olisi pitkäkin tauko edellisistä treeneistä. Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

Millaisia treenejä on luvassa?

Kotitreeniklubissa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20-30 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.

Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä 48 tuntia. Tämän jälkeen treeni poistuu näkyvistä.

Onko väliä mihin aikaan treenit tekee?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi. Koska on sinulle paras hetki käyttää 20-30 minuuttia nopeaan, tehokkaaseen ja eteenpäin vievään treeniin?

Kysyttävää? asiakaspalvelu@kotitreeniklubi.fi